vineri, 20 septembrie 2013

Flacari de toamna (Autumn flames)

Undeva pe malul lacului Ontario, in zona orasului Ajax:





















































18 comentarii:

  1. Frumoase culori surprinse de un ochi antrenat si de un suflet sensibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc mult!
      Ma bucur ca v-au placut peisajele autumnale surprinse de mine!

      Ștergere
  2. superbe imagini de inceput de toamna! imi plac mult fotografiile cu malul marii si cele in care ai surprins pasarile in zbor. Minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen! Ma bucur ca ti-au placut imaginile!
      Pasarile surprinse in zbor sunt celebrele gaste canadiene despre care am mai scris aici pe blog :-)
      Imaginile sunt de pe malul lacului Ontario insa si tu ai dreptate daca ne gandim ca Marile Lacuri au dimensiuni comparabile cu cele ale marilor.

      Ștergere
  3. Jos cu palaria! Frumoasa serie! La noi a nins, multi copaci au inca frunzele verzi. Nu cred ca am mai prins zapada de 1 octombrie, nu imi aduc aminte.
    Salutari din Brasov!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit ca in Romania iarna vrea sa se instaleze inca de la inceputul lui octombrie! Nici eu nu-mi amintesc sa fi prins vreo iarna atat de timpurie in Romania. Pe aici inca ne bucuram de zile frumoase de toamna.
      Toate cele bune, Robert!
      Salutari din Toronto!

      Ștergere
  4. Foarte frumoase fotografiile, vulpiţa! E blândă toamna la tine, la noi e mai zbuciumată mai morocănoasă, plângăciosă şi geroasă! Încântătoare postarea ta şi-ţ mulţumesc, vulpiţa.
    Un week-end de vis îţi doresc şi-o toamnă blândă şi îmbelşugată. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit ca toamna din Romania are pe alocuri aspect de iarna. Cred, totusi, ca o sa se mai indrepte vremea pe acolo, n-are cum sa vina iarna chiar din octombrie!
      Imaginile acestea sunt din toamna trecuta dar si cea de anul acesta este cam la fel. Pana acum vremea a fost foarte frumoasa, azi ploua un pic si e innorat dar speram la un week-end cu vreme buna.
      Numai bine si tie, draga mea!

      Ștergere
  5. Bine te-am regasit Vulpita!
    Superbe fotografii! Imi plac mult! O incantare!
    Un week-end minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a facut placere sa privesti aceste imagini!
      Toate cele bune si un week-end placut si tie, draga Melly!

      Ștergere
  6. iooooi!
    ioooi 1 = ce poze frumoase!
    ioooi 2: credeam ca sunt singurul care sunt injurat pentru prea multele poze dintr-o postare! Iaca acum se imparte la doi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Ma bucur ca ti-au placut pozele!
      2. Nu stiu cum esti tu da' eu sunt fotomaniaca. Problema nu e cu injuraturile ci cu faptul ca, din cand in cand, nenea Google zice ca vrea bani ca am depasit spatiu de stocare gratuit. :-)
      Vezi tu, aici e inca un motiv pentru care iubesc lumina de octombrie (am uitat sa ti-l spun ieri la tine): lumina asta e atat de speciala incat face sa iasa minunate toate pozele mele de amator (pozele din postarea asta sunt cel mai bun exemplu) :-)

      Ștergere
  7. Frumoasă toamnă aţi avut. Aici nu ne-am prea bucurat de culorile toamnei anul acesta :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pozele astea sunt de anul trecut insa si anul acesta toamna a fost la fel de frumoasa. Pe aici primavara vine tarziu iar vara dureaza putin dar toamnele compenseaza si prin lungimea lor si prin frumusete!
      Pai ce s-a intamplat la Sibiu ca prin alte parti ale tarii am inteles ca toamna a fost lunga si calda. Am vazut o multime de imagini superbe de toamna mai pe toate blogurile pe care le urmaresc eu.

      Ștergere
    2. În septembrie a fost foarte rece. Într-o noapte a căzut bruma şi a stricat TOATE florile din grădină. Copacii s-au scuturat cu frunzele verzi. Vremea rece din septembrie a afectat toată natura. Astfel în octombrie copacii nu au mai ruginit frumos. E adevărat că în octombrie au fost constant peste 20 de grade dar ce folos? După ce natura s-a scuturat? Am prin şi eu pe Transfăgărăşan şi Transalpina peisaje frumoase la sfârşitul lui octombrie, dar nu ca în alţi ani. Din păcate natura nu a ruginit frumos anul acesta.

      Ștergere
    3. Aaaa, acum inteleg ce ai vrut sa spui! Am auzit si eu ca a fost foarte frig pe la inceputul lui octombrie dar nu mi-am inchipuit ca atunci au picat toate frunzele! :-(

      Ștergere
    4. Pe la jumătatea lunii septembrie la Bâlea a nins. Drumul a fost blocat în acea dimineaţa. Deci? Ce pretenţii să mai avem... Am fost la Bâlea pe la sfârşitul lunii octombrie, a fost frumos, cald, de mânecă scurtă, nici nu-ţi venea să crezi că, cu câteva săptămâni în urmă a căzut prima zăpadă. În schimb pe Transalpina, am prins zone unde natura încă era ruginită frumos, dar nu ca în alţi ani.

      Ștergere
    5. Maneca scurta la Balea la sfarsitul lui octombrie?! Chiar ca s-a cam sucit vremea! :-)

      Ștergere

Condica de sugestii si reclamatii: