luni, 2 septembrie 2013

Apus de soare vazut din balconul meu

Cam asa a inteles soarele sa apuna duminica trecuta (25 august) si cam asa l-am surprins eu de la mine din balcon (apusul asta este doar o piesa dintr-o vasta colectie de apusuri minunate admirate din apartamentul meu de la etajul 15):


 Soarele dispare incet, incet ...










9 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Eu sunt fascinata de apusurile de soare iar de cand locuiesc atat de sus am vazut o multime de amurguri minunate. De fiecare data e altfel, fiecare are ceva minunat in unicitatea lui!
      Toate cele bune!

      Ștergere
  2. That sunset post is beautiful, but I feel a little sad. I don't think I've actually seen a sunset like that in my life. I think I'm missing out on a lot. Maybe after the busy season I think I will take a small vacation that's LONG overdue...I think.
    S

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain apusul de la balconul tau. Eu la casa le prind foarte greu, da tot sunt unice si frumoase. Mai scap din cand in cand cate unul pe facebook :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand imi aduc aminte ca in primele zile de locuit la etajul 15 nici macar nu indrazneam sa ma apropii de fereastra...! De iesit pe balcon nici nu se punea problema. :-)

      Ștergere
  4. Ce frumoasă privelişte ai de la etajul 15. :) Foarte faine apusurile de soare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Privelistea din balcon este unul dintre lucrurile care imi plac cel mai mult la apartamentul asta. Din pacate, in zona din fata blocului vor fi construiti in curand cativa zgarie-nori iar privelistea mea va cam avea de suferit.
      :-(

      Ștergere

Condica de sugestii si reclamatii: