duminică, 25 august 2013

Broasca testoasa (The Turtle)

Pe ea am vazut-o sambata seara tot pe pista de biciclete despre care am mai scris pe blog (bine, nu chiar pe pista :-), pe lacul de langa). Se adauga la colectia de animalute pe care am putut sa le vad si sa le fotografiez pe acolo: iepuri, veverite, caprioare, cocostarci, rate, gaste, raton (p'asta n-am apucat sa-l pozez).
I mi place cand pot sa vad animalele in mediul lor natural.


duminică, 18 august 2013

Caprioare (Deer)

Saptamana trecuta am povestit pe blog cum mi-au taiat calea doua caprioare (mama si pui) in timp ce mergeam cu bicicleta pe pista din apropierea cartierului unde locuiesc. Prima data cand le-am vazut, am fost atat de surprinsa de aparitia lor si de faptul ca au trecut atat de aproape pe langa mine, incat, pana am scos aparatul de fotografiat din buzunar, s-au facut nevazute intr-un tufis.
Sambata aceasta am fost mai norocoasa, le-am vazut un pic mai de departe si am apucat sa le fac si poze. Cred ca erau un mascul si o femela. M-am bucurat ca  un copil sa le vad.
Am pus mai jos cateva imagini cu cele doua caprioare precum si cateva de pe pista de biciclete ce care v-am vorbit, in avampremierea unui material mai amplu despre aceasta pista.

Ea

El

vineri, 9 august 2013

Monstrul! (The Monster!)

Monstrul asta a tinut mortis (amortis, cum ar zice un prieten de-al meu :-)) sa-mi taie calea in timp ce ma plimbam cu bicicleta sambata trecuta pe pista din apropierea cartierului in care locuiesc.


M-a surprins, n-am mai vazut asa ceva din copilarie, cand imi era tare frica de omizile astea mari si verzi. Cred, totusi, ca sunt total inofensive. Acum le vad un pic altfel, imi place cum sunt colorate :-)